Har kommit underfund med att det är lite tidskrävande att skriva en träningsblogg, speciellt när vi håller på att renoverar hemma. Där av kommer jag för en tid framöver bara att markera i kalendern vilka dagar jag har tränat. Så jag kan inte fuska och hoppa över den bara för att jag inte skriver något här.

2006-07-11

Idag var jag på gymmet igen och körde ett 30 minuters spinningpass och ett 30 minuters corepass. Anton var hemma med pappa och myste. Jag tränade i stan, på Söder. Det är alltid kul med lite variation. I fortsättningen så ska jag träna här på måndagar mellan 12 och 13 då det här kombinationspasset går.

Efter träningen åkte jag hem och åt lite lunch sen tog jag med mig Anton och gick på en promenad med Terese och Emilia. Vi var ute och gick i drygt timmar, visserligen gick vi inte så fort men det brände nog några kalorier och lite fett.

2006-07-05

Idag var jag och tränade igen, denna gång så körde jag ett 30 minuters spinning pass och ett 30 minuters core pass. Det var jätteroligt och inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Det är en kombination av pass som jag kommer att gå på fler gånger, det som är synd är att passet är mellan klockan 18-19 på onsdagar. Junior har ju bara öppet till 19 så då kan jag inte duscha efteråt och det är inte så kul för Andreas att följa med till Sickla varje onsdag bara för att jag ska träna. Men, men får se hur det blir framöver, passet finns mellan klockan 17-18 på fredagar oxå men jag vill ju träna mer än en gång per vecka...

2006-07-04

Idag var jag ute på en promenad med Maria och Frida. Vi var ute och gick i hela 2 timmar och 45 minuter. Riktigt skönt var det! Får hoppas att det brände lite fett, vi gick i ett ganska raskt tempo så det är bara att hålla tummarna.

2006-07-03

Idag var jag på gymmet i Sickla och tränade. Jag hade Anton med mig så han fick vara i barnpassningen, det funkade jättebra och han var glad hela tiden. Vilket är riktigt skönt. Jag körde mitt styrketräningspass med en uppvärmning på 10 minuter. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle orka cykla 10 minuter, men det gjorde jag. Jag cyklade på ansträngningsnivån 3, ett av mina delmål är att komma upp till nivå 5 under uppvärmningen. Det finns totalt 10 stycken nivåer. Hela passet tog lite drygt en timme att genomföra, jag tränar på 9 stycken olika stationer och kör 3x12 repetitioner. Vi får hoppas att mina ansträgningar ger något resultat i framtiden.

2006-06-28

Idag fick jag användning av mitt Sats-gymkort igen. Jag var på gymet och hade en tid för genomgång av maskinerna. Jag fick en grundlig genomgång av hur maskinerna fungerar och vad jag ska tänka på vid varje övning. Jag fick ett kort med vilka maskiner jag ska träna på, vilka vikter jag ska ha samt hur många repetioner jag ska göra på varje maskin. Nu har jag inte längre några undanflykter till varför jag inte ska träna.

När jag kom hem var ja så sugen på att sätta igång att jag följde med Maria på ett bodypump pass uppe på träningscentret vid oss. Det var riktigt jobbigt, men det kändes riktigt bra att ha kommit igång på riktigt. Har tänkt att ge mig på det på fredag igen, det beror på vilken träningsvärk jag har då. Men då kör jag ett spinningpass och ett corepass på Sats igen. Båda passen är på 30 minuter vardera så det är ganska lagom. Får se om jag tar med mig Anton eller om han får vara hemma med Andreas.

Det är i alla fall riktigt skönt att jag kommit igång med träningen.