Jag har massor av olika intressen, eller jag tror i alla fall att jag har det. Först å främst så gillar jag inredning och vill gärna göra det lilla extra för att det ska bli bra, vilket det iofs nästan aldrig blir en då. Jag har väldigt svårt för att avsluta projekt jag startar. Jag börjar med något som är jätteroligt de första gångerna, men sen rinner det gärna ut i sanden. Det är nog den bästa förklaringen till varför det ser ut som det gör här hemma. Men, men så länge Andreas inte klagar så...

Jag gillar även växter och blommor, försöker att varje vår plantera lite saker på balkongen. Men även här så går det som med inredningen. Jag får det aldrig färdigt förrän sommaren är över och det är för sent. I år har jag physallis, paprika, jordgubbar, kryddor och två balkonglådor. Det är ju mer än väl kan vissa tycka, men jag saknar tomaterna och lite fler kryddor. Men, det kanske kommer nästa sommar :). Det här är en stor anledning till att jag vill flytta till hus, jag vill ha en tomt att ta hand om och plantera på. Kunna ha hallon, krusbär, rabarber och en massa annat i trädgården. Sånt som man bara behöver plantera en gång å sen så växer det där och man kan gå å äta det direkt från plantorna, mums!

Jag är också väldigt intresserad av mat och vin. Jag gillar att laga olika sorters mat och provar gärna att laga annourlunda rätter, ibland med gott resultat ibland lite sämre. Det är oftast jag som lagar maten hemma hos oss, vilket Andreas bara tycker är skönt. Då slipper han komma på vad som ska ätas.